2224026420 6932317434, 6980079970 1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας, Κάρυστος, Εύβοιας
hero image
Facebook
 
 
 
Kefalas Assistance
Οδική Βοήθεια Κάρυστος Εύβοια - Μεταφορές - Γερανοί Εύβοια
 
 
Η οδική βοήθεια “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 18 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα με γερανούς καθώς και καλαθοφόρα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε εργασίες με γερανούς αλλά και μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων στην Εύβοια, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
     
     
 
 
 
Είμαστε πάντα κοντά σας
Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε άμεσα και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών βάσει των απαιτήσεών σας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και μέχρι σήμερα έχει μεταφέρει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και οχημάτων προς κάθε γωνιά της Ελλάδας, φροντίζοντας πάντα να φτάνετε στην ώρα σας.
 
 
     
     
 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, της μεταφοράς οχημάτων και στις υπηρεσίες με γερανούς, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.