2224026420 6932317434, 6980079970 1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας, Κάρυστος, Εύβοιας
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ
Kefalas Assistance Κάρυστος Εύβοια


Η εταιρεία μας “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Κάρυστο Ευβοίας, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα με γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη για γερανομεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων στην Εύβοια, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας που μας έχετε αναθέσει.
 
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανύψωση κάθε είδους υλικών οικοδομής
  Μεταφορά λυόμενων σπιτιών - τροχοβίλων
  Ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών
  Ανύψωση βαρέως αντικειμένων, πιάνα, χρηματοκιβώτια κ.α.
  Καλαθοφόρο για κάθε είδους εργασία 
 
Με τους γερανούς που διαθέτουμε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό κάθε ανάγκη σας και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, πιστοποιεί την συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, στους χρόνους που χρειάζεστε.
 
     
     
 
 
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των μεταφερόμενων και ανυψώμενων αντικειμένων καθώς και η ικανοποίηση και η σωστή εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.