2224026420 6932317434, 6980079970 1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας, Κάρυστος, Εύβοιας
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Kefalas Assistance Κάρυστος Εύβοια


Σε περίπτωση βλάβης του οχήματός σας ή ατυχήματος είμαστε εδώ για εσάς, έτοιμοι επί 24ωρης βάσης, για να σπεύσουμε άμεσα κοντά σας και να σας βοηθήσουμε προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας με αίσθημα ευθύνης και άψογου επαγγελματισμού.

Η εταιρεία μας “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Κάρυστο Ευβοίας και το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν την ασφαλή και άμεση μεταφορά του οχήματός σας στο μέρος που εσείς επιθυμείτε σε περίπτωση που έχει υποστεί μηχανική βλάβη, πρόβλημα ανεφοδιασμού, σκασμένο λάστιχο ή γενικώς ακινητοποιηθεί στην μέση του δρόμου.
 
 
 
     
     
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6932317434
θα είμαστε εκεί για εσάς, για να μεταφέρουμε εσάς και το όχημά σας στο συνεργείο που επιθυμείτε ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε στην Εύβοια, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εμπλουτίζουμε διαρκώς τον στόλο μας με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα που μας επιτρέπουν να είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο της οδικής βοήθειας σε όλη την Εύβοια. 

Σας παρέχουμε συμβόλαιο οδικής βοήθειας με ελάχιστο κόστος, ενώ η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται. 
 
 
     
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.