2224026420 6932317434, 6980079970 1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας, Κάρυστος, Εύβοιας
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Kefalas Assistance Κάρυστος Εύβοια


Η εταιρεία μας “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Κάρυστο Ευβοίας, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των μεταφορών διαθέτει οχήματα - γερανούς με πιστοποιητικά ελέγχου, που βεβαιώνουν την άρτια λειτουργία τους αλλά και την ασφάλεια που παρέχουν για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε.

Οι μεταφορές εκτελούνται καθημερινά, όλο το 24ωρο από το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων και αντικειμένων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
 
 
     
     
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
  Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες
  Οχημάτα σε Μάντρες - Εκθέσεις & για Απόσυρση
  Clark - Αγροτικά Μηχανήματα
  Μικρά φορτηγά έως 6 τόνους
  Τροχόσπιτα - Προκάτ Οικίες
  Βαρέα Αντικείμενα
  Σκάφη
 
Μεταφέρουμε οχήματα είτε αυτά χρειάζονται μεταφορά λόγω τροχαίου ατυχήματος ή λόγο μηχανικής βλάβης καθώς και για οποιοδήποτε άλλο λόγο και σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται ειδικά μετά από ατύχημα.
 
     
     
 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Για οποιαδήποτε μεταφορά οχήματος απαιτείται η παρουσία του ιδιοκτήτη του οχήματος ή εξουσιοδοτημένου προσώπου από αυτόν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και κλειδιά του οχήματος.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.